تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
learning10

learning10

وبلاگ آموزشی مدیران کسب و کار ها

نرم افزار کنترل پروژه مایکروسافت پروجکت (پراجکت) چگونه کار می کند؟

 


در این مقاله قصد حتما برای شما هم جالب است که بدانید به طور کامل به توضیح نرم افزار مدیریت پروژه مایکروسافت یعنی مایکروسافت پروجکت(ام اس پروجکت) یا به طور صحیح تر مایکروسافت پراجکت بپردازیم. از تاریخچه شکل گیری این نرم افزار و مقایسه ویژگی های هر نسخه خواهیم گفت و تفاوت ویرایش های این نرم افزار کاربردی را توضیح خواهیم داد. در انتها به معرفی پراجکت سرور و پراجکت آنلاین خواهیم پرداخت. با مایکروسافت می همراه باشید.

 

مایکروسافت پروجکت یک محصول نرم افزاری مدیریت پروژه است که توسط مایکروسافت توسعه داده شده و به فروش می رسد. این محصول به منظور کمک به مدیر پروژه، در توسعه و گسترش طرح ها و نقشه ها، اختصاص منابع به کارها، پیگیری مراحل پیشرفت پروژه، مدیریت بودجه و هزینه ها و تحلیل بار کاری، طراحی شده است. مایکروسافت پروجکت، سومین اپلیکیشن مبتنی بر ویندوز شرکت مایکروسافت بود که به فاصله چند سال از عرضه اش، تبدیل به پرکاربردترین نرم افزار مدیریت پروژه مبتنی بر کامپیوتر خانگی (PC) شد.

 

این نرم افزار، بخشی از خانواده مایکروسافت آفیس است ولی هیچوقت به عنوان بخشی از پکیج های آفیس ارائه نشده است. فرمت فایل اختصاصی مایکروسافت پروجکت، .mpp است. مایکروسافت پروجکت و مایکروسافت پروجکت سرور، بخش های اصلی و پایه ای محصول مدیریت پروژه سازمانی مایکروسافت آفیس (EPM) هستند.

تاریخچه

 

پروجکت” یک اپلیکیشن نرم افزاری MS-DOS بود که در اصل به زبان مایکروسافت C (و برخی از زبان های اسمبلی) برای IBM PC (کامپیوتر ساخت شرکت IBM) نوشته شده بود. ایده اصلی این اپلیکیشن مربوط به رون بردهوفت (Ron Bredehoeft)، در ابتدای سال 1980 بود که از آن برای بیان دستور تهیه و تمام ملزومات مورد نیاز برای آماده سازی صبحانه سنتی امریکایی، در غالب مدیریت پروژه، استفاده می کرد. آقای بردهوفت، در زمان تولد اپلیکیشن،  سرویس های اپلیکیشن مایکروسافت (MAS) را راه اندازی کرد که بعدها وارد توافق OEM با شرکت مایکروسافت شد. آلن ام بوید (Alan M. Boyd)  مدیر توسعه محصول مایکروسافت، این اپلیکیشن را، به عنوان ابزاری درون سازمانی، برای کمک به مدیریت تعداد بسیار زیاد پروژه های نرم افزاری در حال توسعه در شرکت مایکروسافت، معرفی نمود. بوید، دستورالعملی دقیق و با جزئیات برای اپلیکیشن نوشت و برای توسعه نمونه اولیه آن، با شرکتی محلی در سیاتل همکاری کرد.

مایکروسافت پراجکت 1.00 در سیستم عامل داس

 

مایکروسافت پراجکت 1.00 در سیستم عامل داس

 

اولین نسخه تجاری پروجکت برای DOS و در سال 1984 ارائه شد. در سال 1985 مایکروسافت تمام حقوق مربوط به نرم افزار را خرید و نسخه دوم آن را عرضه کرد. نسخه سوم نرم افزار، برای DOS، در سال 1986 عرضه شد. آخرین نسخه DOS این نرم افزار، نسخه چهار بود که در همان سال 1986 ارائه شد. اولین نسخه ویندوز این نرم افزار، تحت عنوان version 1 for Windows (نسخه اول برای ویندوز) نامگذاری و در سال 1990 عرضه شد.

 

در سال 1991، نسخه مکینتاش (Macintosh) عرضه شد. به همین ترتیب توسعه این نرم افزار ادامه داشت تا آنکه در سال 1993 مایکروسافت پروجکت 4 برای مک عرضه شد. مایکروسافت پروجکت 4 برای مک، شامل هر دو نسخه  PowerMac  (سری کامپیوترهای شرکت اپل، تولید شده در سال های 1994 تا 2006 با پردازنده ی PowerPc) و 68k (دسته ای از کامپیوترهای شرکت اپل با معماری پردازنده های سری 68000 موتورولا) و ویژوال بیسیک برای اپلیکیشن ها می شد و قابلیت یکپارچه شدن با مایکروسافت آفیس 4.2 برای مک را داشت. در سال 1994، مایکروسافت، توسعه اغلب اپلیکیشن های مک را متوقف کرد تا اینکه در سال 1997 واحد تجاری جدید مکینتاش را تاسیس کرد و تا سال 1998 هیچ نسخه جدیدی از آفیس ارائه نداد. واحد تجاری مک (Mac Business Unit) هیچگاه نسخه به روز رسانی شده ای از پروجکت را ارئه نداد و این در حالی است که آخرین نسخه به صورت لوکال بر روی Mac OS x اجرا نمی شود (به این معنی که تنها از سرویس آنلاین در مرورگرها میتوان استفاده کرد).

 

مایکروسافت پروجکت 4 اولین نسخه ای بود که از منوهای متداول آفیس  در آن استفاده شده بود و آخرین نسخه ای بود که از ویندوزهای 3.1x، NT 3.1 و ویندوز 3.5 پشتیبانی می کرد. این نسخه همچنین آخرین نسخه 16 بیتی بود.

 

مایکروسافت پروجکت 95 اولین نسخه 32 بیتی بود و همانطور که از نامش پیداست، برای ویندز 95 طراحی شده بود.

 

مایکروسافت پروجکت 98 اولین نسخه ای بود که از فونت Tahoma در نوار منو استفاده کرد و همچنین اولین نسخه ای بود که، شامل آفیس اسیستنت (office Assistant) می شد، مانند همه اپلیکیشن های آفیس 97.

 

مایکروسافت پروجکت 2000 اولین نسخه ای بود که مانند همه اپلیکیشن های آفیس 2000 از منوهای اختصاصی شده و ستاپ مبتنی بر ویندوز اینستالر، استفاده می کرد. این نسخه همچنین آخرین نسخه ای بود که بر روی ویندوز 95 اجرا می شد.

 

مایکروسافت پروجکت 2002 مانند آفیس XP و ویندوز XP، اولین نسخه ای بود که نیاز به فعال سازی(activation) داشت. این نسخه همچنین آخرین نسخه ای بود که بر روی ویندوز NT 4.0، 98 (SE) و ME اجرا می شد.

 

مایکروسافت پروجکت 2003 مانند همه اپلیکیشن های آفیس 2003 اولین نسخه ای بود که، شامل ایکون هایی به استایل ویندوز XP می شد و همچنین آخرین نسخه ای بود که بر روی ویندوز 2000 اجرا می شد.

 

نسخه های مختلف این نرم افزار در سال های 1990 (نسخه 1.0)، 1992 (نسخه 3.0)، 1993 (نسخه 4.0)، 1995 (نسخه4.1)، 1998 (نسخه 9.0), 2000 (نسخه 10.0), 2003 (نسخه 11.0), 2007 (نسخه 12.0), 2010 ( نسخه 14.0), 2013 (نسخه 15.0)  و 2016 (نسخه 16.0) ارائه شدند. نسخه شماره 2 برای پلتفرم ویندوز وجود نداشت، دستورالعمل اولیه طراحی، با اضافه شدن قابلیت های ماکرو و کارهای اضافی مورد نیاز برای پشتیبانی از یک زبان ماکرو کامل شد، که این فرایند کامل شدن تا اوایل سال 1992 (تا زمان تولید نسخه 3) به طول انجامید.

ویژگی ها

 

مایکروسافت پراجکت، بر اساس تخصیص کار و نرخ منابع،  بودجه هایی را ایجاد می کند. زمانی که منابع به وظایف اختصاص داده شدند و تخصیص کار تخمین زده شد، برنامه، هزینه را محاسبه می کند که فرمول آن به شکل ضرب کار در نرخ می باشد، که به سطح وظیفه  و سپس به سطح  هر وظیفه خلاصه شده و در نهایت به سطح پروژه می رسد. تعاریف مربوط به منابع (نیروی انسانی، تجهیزات و مواد اولیه)  می توانند میان پروژه هایی که از یک منبع مشترک استفاده می کنند، تقسیم شوند.

 

هر منبع می تواند دارای تقویم مربوط به خود باشد. این تقویم تعریف می کند که چه روزهایی و چه شیفت هایی یک منبع در دسترس است. نرخ های منبع(Resource rates) ، به منظور محاسبه هزینه های تخصیص منبع  مورد استفاده قرار می گیرند که به سطح منابع می رسند و در این سطح خلاصه می شوند. هر منبع را میتوان به چندین وظیفه در چندین پلن اختصاص داد و هر وظیفه را میتوان به چندین منبع اختصاص داد و اپلیکیشن زمان بندی وظایف، بر اساس موجود بودن منابع، که توسط جدول منابع تعریف می شود، عمل می کند. همه منابع، بدون محدودیت، قابل تعریف شدن در برچسب مشخصات هستند. بنابراین، نمیتوان پیش بینی کرد که چه تعداد محصول را میتوان با مقدار مشخصی از مواد اولیه خام تولید نمود. این مسئله باعث می شود که مایکروسافت پراجکت برای حل مسائلی که مرتبط با تولیداتی که محدود به مواد اولیه موجود هستند، مناسب نباشد. برای مدیریت یک سرویس پیچیده که کالاها و محصولات فیزیکی تولید می کند، استفاده از یک نرم افزار دیگر ضروری است. این اپلیکیشن، زمان بندی های مربوط به مسیر بحرانی را تهیه می کند و همچنین اد آن هایی برای روش شناسی زنجیره بحرانی و زنجیره اتفاقات نیز موجود هستند. زمان بندی ها می توانند بر مبنای منابع سطح بندی شوند و زنجیره ها در چارت های گانت نمایش می یابند.

 

علاوه بر این، مایکروسافت پراجکت قادر به تشخیص دسته های مختلفی از کاربران است. دسته های متفاوت کاربران دارای سطوح دسترسی متفاوت به پروژه و سایر اطلاعات هستند. اشیاء و اجزای اختصاصی مانند تقویم ها، view ها ، جدول ها، فیلترها و میدان ها در یک پروژه گلوبال ذخیره می شوند که بین همه کاربران مشترک است.

نسخه ها

 

ویرایش های مختلفی از مایکروسافت پراجکت وجود دارد نظیر ویرایش استاندارد و ویرایش پروفشنال که هر دو این ویرایش ها به شکل 32 بیت و 64 بیت موجود هستند. ویرایش پروفشنال علاوه بر اینکه شامل همه ویژگی های ویرایش استاندارد می شود، ویژگی های بیشتری نظیر ابزارهای همکاری تیمی Team Collaboration Tools)) و توانایی اتصال به مایکروسافت پراچکت سرور را نیز دارد.

پراجکت 2010

نمایی از برنامه پراجکت 2010

 

نمایی از برنامه پراجکت 2010

 

مایکروسافت پراجکت 2010 دارای واسط کاربری فلوئنت (Fluent) است که تحت عنوان نوار یا Ribbon شناخته می شود.

قابلیت های جدید:

قابلیت تعامل

 

قابلیت های مایکروسافت پراجکت، با معرفی مایکروسافت آفیس پراجکت سرور و مایکروسافت پراجکت با دسترسی وب (Web Access)، گسترش داده شد. پراجکت سرور، اطلاعات پراجکت را در یک دیتابیس مرکزی مبتنی بر SQL ذخیره می کند و به این ترتیب چندین پروژه مستقل از یکدیگر می توانند به یک منبع مشترک دسترسی داشته باشند.  دسترسی وب (Web Access) به کاربران تعیین شده، اجازه دسترسی به دیتابیس یک پراجکت سرور را از طریق اینترنت می دهد و شامل برگه های زمانی (timesheets)، آنالیز گرافیکی از بارهای کاری منبع و ابزارهای مدیریتی می شود.

زمان بندی دستی توسط کاربر

 

زمان بندی دستی توسط کاربر (User controlled scheduling)،  انتخاب های متعددی را برای توسعه و مدیریت پروژه ها ارائه می دهد. این مجموعه از ویژگی ها، طراحی شده تا پراجکت، برای برنامه ریزی و مدیریت زمان انعطاف پذیرباشد. ایده این است که شما، به عنوان مدیر پروژه، می توانید بر روی زمانی که یک کار باید اتفاق بیفتد، کنترل کامل داشته باشید. موتور برنامه ریزی قدرتمند پراچکت، در صورت لزوم، تاریخ اتمام کار را بر اساس عوامل مختلف پیش بینی می کند. اما در هر زمان، شما میتوانید محاسبات پراجکت را بازنویسی کنید.

تایم لاین

 

حالت نمایش تایم لاین (timeline view) در این نسخه اضافه شد. این ویژگی به کاربر اجازه می دهد که یک دید اولیه و کلی گرافیکی با استایل ویزیو، از زمان بندی پروژه داشته باشد. این view، قابلیت کپی شدن در اپلیکیشن هایی نظیر پاورپوینت، ورد و اپ های دیگر را دارد.

همگام سازی با لیست شیرپوینت 2010

 

همگام سازی وضعیت کارهای پروژه در .پراجکت پروفشنال و SharePoint Foundation برای همه اعضای تیم.

وظایف غیر فعال (Inactive tasks)

 

این وظایف غیرفعال، به آزمودن پلن های پروژه کمک می کنند و آنالیز what-if را اجرا می کنند.

حالت نمایش Team Planner

 

Team Planner منابع و کارها را به مرور نشان می دهد و به تشخیص مشکلات و حل آنها کمک می کند.

پراجکت 2013

نمایی از برنامه پراجکت 2013

 

نمایی از برنامه پراجکت 2013

 

موارد و ویژگی های جدید افزوده شده به پراجکت 2013 عبارت اند از: بخش گزارش ها، کارکرد بهتر در هنگام کار با سایر محصولات مایکروسافت و تغییر ظاهر آیتم های رابط کاربری.

تغییرات و قابلیت های جدید:

گزارش ها

 

بخش گزارش ها، که به نوار افزوده شده است، به منظور دسترسی به گزارش های از پیش تعبیه شده، است. در پراجکت 2013 قابلیت تولید گزارش های گرافیکی وجود دارد، بنابراین بدون اینکه نیاز باشد که اطلاعات به نرم افزار دیگری منتقل شود، می توان گزارش ها را به شکل گرافیکی آماده کرد. به عنوان مثال، در گزارش های Burndown می توان کارهای برنامه ریزی شده، کارهای کامل شده و کارهای باقیمانده را به شکل خطوط یک گراف مشاهده کرد. پراجکت 2013 با افزودن قابلیت های پیش-نصب ، امکان مقایسه پروژه ها، پیشخوان کارها و انتقال به گزارش های ویژوال را فراهم می سازد.

پیگیری مسیر کارها

 

این ویژگی این امکان را فراهم می سازد که زنجیره لینک (یا همان مسیر کار) کاملا مشخص باشد و براحتی مورد توجه قرار گیرد. زمانی که شما بر روی یک وظیفه خاص کلیک می کنید، تمام وظایف قبلی آن وظیفه با یک رنگ خاص نشان داده می شوند حال آنکه تمام وظایف بعد از آن با یک رنگ دیگر مشخص می شوند.

اشتراک گذاری

 

در پراجکت 2013، بدون اینکه نیاز به نرم افزار دیگری باشد، ویژگی هایی مربوط  به اشتراک گذاری و برقراری ارتباط، نسبت به نسخه های پیش از آن، به شکل های مختلف بهبود داده شده است. همچنین بدون اینکه به نصب Lync باشد، با نگه داشتن موس بر روی یک اسم، می توان به افراد پیام داد، چت ویدیویی داشت، ایمیل ارسال کرد و یا تماس تلفنی برقرار نمود.

 

شما می توانید هر محتوایی که مایل بودید را در هر یک از برنامه های مایکروسافت آفیس کپی کنید. با همگام سازی محتواهای مورد نظر خود با شیرپوینت و یا وان درایو می توانید، بدون نیاز به استفاده از پراجکت، آنها را به اشتراک بگذارید. همچنین با استفاده از پراجکت آنلاین می توانید یک وب اپلیکیشن مدیریت پروژه در اختیار داشته باشید که همه قابلیت های عملکردی 2013 را در خود دارد و دسترسی به آن از طریق هر وسیله متصل به اینترنت امکان پذیر است.

پراجکت 2016

نمایی از برنامه پراجکت 2016

 

نمایی از برنامه پراجکت 2016

 

ویژگی های افزوده شده به پراجکت 2016 عبارت اند از: بخش گزارش های جدید، قابلیت سازگاری با پراجکت سرور 2013، عملکرد بهتر در هنگام کار با سایر محصولات مایکروسافت و آیتم های رابط کاربری با ظاهر بهبود یافته.

تغییرات و قابلیت های جدید:

تایم لاین در پراجکت 2016

 

به کاربر این امکان را می دهد تا view ها را به صورت اختصاصی تعریف کند و به این ترتیب چندین تایم لاین با  محدوده های زمانی اختصاصی را در یک view داشته باشد.

توافق های منابع

 

این ویژگی، امکان همکاری در برنامه ریزی منابع، میان مدیریت پروژه و مدیریت منابع فراهم می سازد. برخی منابع دسترسی محدودی دارند و ممکن است زمان خود را با یک مدیر منابع برنامه ریزی کنند. با استفاده از پراجکت، مدیران منابع و مدیران پروژه می توانند یک توافق به دست آورند تا اطمینان حاصل شود که منابع به طور مناسب و مؤثر در سراسر سازمان مورد استفاده قرار می گیرند.

راهنما و تم های آفیس 2016

 

این ویژگی از قسمت جدید آفیس یعنی ‘tell me what you want to do’ استفاده می کند.

سازگاری با مایکروسافت پراجکت سرور 2013

 

استفاده از این ویژگی، برای زمانی که شرکت ها و سازمان از نسخه های جدید بجای نسخه قبلی استفاده می کنند، کار را بسیار آسان می کند به این دلیل که این ویژگی، سازگاری با نسخه های قبل را امکان پذیر می سازد.

ویرایش ها

 

مایکروسافت پراجکت، بر اساس نیاز کاربران و شرکت ها،  دارای ویزایش های متعددی است. در ادامه مروری کلی بر آخرین نسخه ها را مشاهده می کنید.

مایکروسافت پراجکت 2016

پراجکت استاندارد 2016

 

این امکان را برای “یک کاربر” فراهم می سازد که به راحتی بتواند گزارش های به روز، برای اندازه گیری میزان پیشرفت پروژه، تهیه کند و جزئیات پروژه را براحتی با اعضای تیم و سرمایه گذاران در میان بگذارد.

پراجکت پروفشنال 2016

 

این نسخه، علاوه براینکه دارای همه ویژگی های پراجکت استاندارد 2016 است، با بهره گیری از آفیس 365 و یا شیرپوینت، از هر جایی و هر دستگاهی قابل استفاده است. این نسخه، از Skype for Business برای برقراری ارتباط و یا ارسال پیام فوری به اعضای تیم استفاده می کند.

پراجکت آنلاین پروفشنال

 

با استفاده از این نرم افزار می توان به آخرین نسخه از پراجکت پروفشنال، به شکل اشتراک(سابسکریپشن) آفیس 365 دسترسی داشت. این نرم افزار بطور خودکار به روز می شود و کاربران پر مشغله می توانند از اینترنت برای برقراری ارتباط میان نرم افراز دسکتاپ و پروژه مورد تقاضا استفاده کرده و از هر کامپیوتری که در دسترس آنهاست برای انجام کار خود بهره گیرند.

پراجکت آنلاین اسنشیال

 

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 1 آبان 1399ساعت 9:01 توسط learning10 | تعداد بازديد : 53 | |


نصب کابینت و کمد دیواری

بهترین راه برای ساخت و نصب کابینت و کمد دیواری و همچنین کناف دیوار و سقف اگر از ساکنین غرب تهران هستید مراجعه به وب سایت محله ما می باشد. برای اینکه کیفیت خوب و متریال مرغوب و همچنین قیمت های مناسب و تخفیف ویژه در پروژه ها برای همراهی با مشتریان در پروژه ها برای ما یک اصل است. پس برای نصب کابینت غرب تهران حتما از وب سایت محله ما بازدید نمایید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 16 خرداد 1399ساعت 19:25 توسط learning10 | تعداد بازديد : 66 | |

چطور یک برنامه زمانبندی برای پروژه تهیه کنیم؟

حتما شما از اعضا تیم کاری پروژه هستید. اگر شما مدیر پروژه باشید در واقع باید یک برنامه زمانبندی تفضیلی برای کارفرمای پروژه تهیه کنید. البته اینکه در قالب کدام نرم افزار هم باشد مهم است. چون دو تا نرم افزار MSP و پریماورا P6 بیشتر از همه مورد استفاده قرار می گیرد. البته داشبوردهای مدیریتی هم بسیار مهم است و شما باید بتوانید با کمک خروجی های نرم افزار در محیط اکسل خیلی راحت داشبورد مدیریت را آپدیت نمایید. اگر علاقمند به مطالعه بیشتر هستید به سایت فرازدان مراجعه نمایید. و اطلاعات کاربردی تر را برای مدیریت و کنترل پروژه خود کسب نمایید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399ساعت 21:27 توسط learning10 | تعداد بازديد : 72 | |

بهترین راهنمای شهری تهران

حتما بسیاری از شما در شهر بزرگ نهران به دنبال بهترین راهنمای شهری می گردید. اگر شما ساکن منطقه 22 تهران هستید و برای کسب اطلاعات درباره اماکن و موقعیت کسب و کار ها و مغازه ها و یا مراکز درمانی و پزشکی و یا مراکز آموزشی و فرهنگی مانند کتابخانه و مدرسه می گردید. یا دنبال مراکز خرید و مجتمع های تجاری عالی هستید. 

می توانید با مراجه به راهنمای شهری محله ما که برای معرفی خیلی خوب این مراکز و امکانات عمومی و تجاری و تفریحی و گردشگری به صورت وب سایت راه اندازی شده است. هر چه زودتر مراجعه نمایید و با جستجو در این بانک اطلاعاتی به سئوالات خود پاسخ مناسب دهید. حتی می توانید مغازه یا محل کسب خود را با آدرس و تلفن و حتی تصاویر مورد علاقه خود ثبت کنید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 14 بهمن 1398ساعت 18:47 توسط learning10 | تعداد بازديد : 75 | |

بهترین دفتر وکالت و مشاوره حقوقی

حتما علاقه دارید بدانید بهترین دفتر وکالت و مشاوره حقوقی کجاست؟ شما بهتر است توجه کنید یک دفتر وکالت عالی در غرب تهران توسط وکیل پایه یک دادگستری جناب آقای ابولفضل اسلامی که در کار مشاوره حقوقی مجرب است در شهرک گلستان منطقه 22 یا همان شهرک راه آهن وجود دارد.

شما برای مراجعه به دفتر وکالت شهرک گلستان می توانید از اطلاعات آدرس و تلفن آن در محله ما استفاده کنید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 21 دی 1398ساعت 17:15 توسط learning10 | تعداد بازديد : 73 | |

مدیریت پروژه های کارآفرینی و توسعه فردی

بهتر است اطلاع داشته باشید که برای بهترین مدیریت پروژه های کارآفرینی و توسعه فردی می توانید به وب سایت دانش زار که دانشکده ای برای آموزش و همراهی کسب و کار های نوپا و استارت آپ ها می باشد. مشاهده نمایید. البته هر مجموعه ای شاید مناسب افراد خاص باشد و یا علاقمندان خود را بطلبد. ولی من پیشنهاد می کنم از این مجموعه که اطلاعات و دانش روز را بصورت رایگان در اختیار علاقمندان قرارداده حتما دیدن کنید.

آرزو می کنم که همه کارآفرینان و تیم های استارتاپ بتوانند برای ایده های جدید خود کسب و کار های موفقی را راه بندازند و کسب درآمد و ثروت فراوان کنند. چون اینطوری آبادانی برای جامعه ایجاد می شود.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 11 دی 1398ساعت 13:07 توسط learning10 | تعداد بازديد : 77 | |

چگونه با کسب و کار های منطقه 22 آشنا شویم ؟

حتما سوال ؛ چگونه با کسب و کار های منطقه 22 آشنا شویم ؟ برای خیلی از ساکنین منطقه 22 و مناطق اطاف آن مطرح است. با توجه به مجتمع های تجاری جدید و برج های مسکونی جدید که در این 3 ساله در این منطقه ساخته شده. بافت جمعیت جوانی در آن ساکن هستند. در شهرک گلستان (راه آهن) و شهرک شهاب و شهرک باقری و شهرک چیتگر و سایر شهرک های اطراف دریاچه می توانید به وبسایت محله ما که راهنمای منطقه 22 است مراجعه نمایید. اینطوری اطلاعات خود را همیشه بروز نگه دارید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 7 دی 1398ساعت 15:20 توسط learning10 | تعداد بازديد : 78 | |

سنجش بازار برای ایده جدید استارت آپ

تحقیقات بازار، قدم اول در تبدیل ایده محصول یا خدمت به کسب‌و‌کاری پذیرفتنی از سوی بازار است. تحقیقات بازار مرتبط با محصول یا خدمتی جدید، عموما با گامی مهم تحت عنوان اعتبارسنجی بازار(Market Validation) شروع می‌شود. اعتبارسنجی بازار یعنی تست و بررسی مفهومی محصول یا خدمت موردنظر در بازار هدف. به عبارتی به جای تولید محصول واقعی یا ارائه خدمت و سپس سنجش آن در بازار هدف، ابتدا فرضیه‌ها و مفاهیم مرتبط با ایده محصول یا خدمت، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 متخصصان تحقیقات بازار، عموما، 5 تا 7 هفته را به اعتبارسنجی بازار اختصاص می‌دهند. هرچند این رویکرد در کسب‌و‌کارهای مختلف هم‌چنان رایج هست، اما این مدت زمان برای استارت‌آپ‌ها و کارافرینانی که از رویکرد «نوپای ناب» یا همان استارت آپ استفاده می‌کنند، زیاد است و باید مراحل اعتبارسنجی بازار را در طی 50 ساعت انجام دهند. این صرفه‌جویی زمانی که به کمک استفاده ترکیبی از فناوری پرسشنامه آنلاین و مصاحبه رو در رو قابل تحقق است، امروزه، مورد توجه و استقبال بسیاری از مدیران بازاریابی و مشاوران تحقیقات بازار در دنیا قرار گرفته است.

 در ادامه با اصول طراحی نظرسنجی و پرسشنامه تحقیقات بازار با هدف اعتبارسنجی ایده آشنا شوید.

 اصول انجام موفق اعتبارسنجی بازار

 پرسشنامه و مصاحبه اعتبارسنجی ایده در بازار باید به سه سوال پاسخ دهد:

 ۱. بازار هدف شامل چه کسانی است؟

 ۲. آیا ایده محصول یا خدمت، مورد تقاضا و پذیرفتنی هست؟

 ۳. افراد حاضرند چه میزان پول برای آن پرداخت کنند؟

 ۱. بازار هدف: شما، احتمالا، حتی پیش از آنکه محصول یا خدمت را دقیقا تعریف کنید، تصویری از مشتریان و بازار هدف در ذهن خود دارید. اما واقعیت این است که نباید به حدس و گمان‌ها و فرضیات ذهنی خود اتکا کنید و باید بازار هدف را بشناسید.

 بنابراین پرسش‌هایی را شامل اطلاعات جمعیت‌شناختی مانند درآمد، سن، جنسیت در کسب‌و‌کارهای B2C یا شرکت‌شناختی مانند نوع کسب‌و‌کار، صنعت مربوطه، نقش شغلی در کسب‌و‌کارهای B2B به همراه پرسش‌های رفتاری در مورد سبک زندگی یا سبک و اهداف کسب‌‌و‌کاری بازار هدف باید در پرسشنامه تحقیقات بازار خود بگنجانید؛ مثلا اگر ایده شما یک اپلیکیشن است در مورد نحوه و میزان استفاده از گوشی موبایل بپرسید؛ اگر ایده شما یک خوراکی میان‌وعده است در مورد عادات غذایی بپرسید.

البته سعی کنید با اطلاعات زیاد کار را آنقدر سخت نکنید که تحلیل غیر ممکن شود. در سایت دانش زار با مطالعه مقاله وضعیت بازار استارت آپ برای کسب و کارهای نوپا هم اطلاعات لازم را کسب کنید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 2 دی 1398ساعت 12:23 توسط learning10 | تعداد بازديد : 58 | |

آشنایی با اخلاق پیامبر اسلام

یکی ازبهترین وب سایت ها در معرفی سنت پیامبر اسلام و اخلاق ایشان که همانا خلق عظیم است ؛ نوراندیش است که این شخصیت عظیم را معرفی می نماید. شناخت پیامبر خدا و آشنایی با سبک زندگی او کمک می کند این سیره عملی را بهتر بشناسیم.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 24 آذر 1398ساعت 15:43 توسط learning10 | تعداد بازديد : 87 | |

بهترین کسب درآمد با کارآفرینی بدون سرمایه

بهترین روشهای کسب درآمد با کمک کارآفرینی بدون سرمایه حتما سئوال خیلی از دوستان است. چون اکثر ما سرمایه زیادی برای شروع کار نداریم. اما دوست داریم خیلی سریع و راحت مسیر موفقیت را طی کنیم. ولی باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که اگر سرمایه نداریم باید صبر داشته باشیم و میزان یادگیری و تلاش خود را بیشتر کنیم تا جبران کمبود سرمایه بشود.

شما اگر میخواهید این مسیر را طی کنید باید همراه با موفقیت جویان گام به گام برای راه اندازی کسب و کار سودآور حرکت کنید. حال این فعالیت شامل راه انداختن یک مغازه سود اور و پر رونق باشد خواه یک فروشگاه آنلاین و تحت وب. نکات بازاریابی و فنی بسیار مهم هستند که حتما باید بیاموزید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 17 آذر 1398ساعت 12:29 توسط learning10 | تعداد بازديد : 82 | |


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد